KARS Haber Girişi : 16 Temmuz 2023 00:25

Karslılar, 7 Yıl Önceki Gibi Meydanları Doldurdu

Karslılar, 7 Yıl Önceki Gibi Meydanları Doldurdu
15 Temmuz Demokrasi be Milli Birlik Günü?nde Karslılar 7 yıl önce olduğu gibi bugün de meydanları boş bırakmadı.

Karslılar, 7 Yıl Önceki Gibi Meydanları Doldurdu

15 Temmuz Demokrasi be Milli Birlik Günü’nde Karslılar 7 yıl önce olduğu gibi bugün de meydanları boş bırakmadı.

Gün içerisinde çeşitli etkinlikler ile kutlanılan 15 Temmuz Demokrasi be Milli Birlik Günü, akşam saatlerinde ise yerini zaman zaman coşkuya, zaman zaman hüzne bıraktı. Karanlık çökünceye dek devam eden etkinlikler, kent merkezinde araç korteji ardından toplanan binlerce Karslının bayraklı yürüyüşü ile Kars Polis Evi önünde devam etti.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı, Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Kars Milletvekili Adem Çalkın, protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Tören Alanında ellerinde bayrakla toplanan binlerce vatandaş, Kuran-ı Kerim tilaveti ardından protokol konuşmalarını ve birliğin gücü mesajlarını dinledi.

Ardından, program kapsamında vatan türkülerinin yer aldığı konser dinletisinin sunulduğu etkinliklerde, Sela sesleri katılımcıları 7 yıl öncesine götürdü. Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seslenişi ile yeniden coşkuya dönüşen 15 Temmuz, demokrasi nöbeti ile devam etti.