YAŞAM Haber Girişi : 14 Kasım 2018 13:15

Karslı Hayırsever İş Adamından Örnek Davranış

Karslı Hayırsever İş Adamından Örnek Davranış
Karslı hayırsever iş adamı Yasin Aşkın Yıldırım'ın destekleri ile Orta Gedikler Köyü taziye evine kavuştu.
Kars Güncel- Karslı hayırsever iş adamı Yasil Aşkın Yıldırım'ın destekleri ile Orta Gedikler Köyü taziye evine kavuştu. 
Yasin Aşkın Yıldırım, “Benim dini hizmetlere ve Taziye evlerine olan  hassasiyetim yüce Rabbimin  razılığını İnsanımızın yoksulu  ve zengini ile dualarını alabilmek   daha önce  Kaleiçi mahallesi  gülsüme   yıldırım taziye evini  Kars halkına hizmete açtığımda  hemşehrilerime bir söz vermiştim  Kars’ta büyük bir eksiklik olan taziye evleri  karsımızın her mahallesinde yapılacak  taziye evlerine  katkı vereceğimin sözünü verdim . ALLAH a şükür bu benim biri mülkü ile diğerleri iç donatımıyla beşinci  Kars Merkeze bağlı Orta gedikler köyü  Bay ve bayan olmak üzere iki bölüm den olmak üzere yemek ve çay ocağının ayrı ayrı bölümlerden oluştuğu  bu taziye evinin  hep birlikte el ele  verip açılışına katkı sağlayan başta köy muhtarı sayın Levent Öztürk ve köy halkına  büyük gayret ve çalışmaların dan dolayı   bu güzel taziye evinin hizmete açılmasın da  emeği gecen herkese teşekkür ederim .
Köy muhtarı Levent Öztürk  ve köy halkı  desteklerin den dolayı   Yasin Aşkın Yıldırıma teşekkür ettiler.  Yıldırım rabbimden dileğim  Kars’ın  Diğer mahallelerin  de hep birlikte taziye evlerinin biran önce hizmete girmesi   için çaba göstermemiz   Karsımızı seven herkesin küçük de olsa maddi yardımda bulunması  gerektiğini  benim bu konuda her zaman hazır olduğumu . Yeter ki  Kars bir an önce çadırlardan kurtulup modern görünümlü taziye evlerine kavuşsun  dedi.
Yıldırım Halka yapılan her hizmetin  ALLAH  rızasını  kazanmanın anahtarı olduğunu söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.