YAŞAM Haber Girişi : 26 Ocak 2019 14:58

Karslı Genç Askerden Sürpriz Evlenme Teklifi

Karslı Genç Askerden Sürpriz Evlenme Teklifi
Karslı genç asker Gürkan Temur, Kars Kalesi eteklerinde kız arkadaşı Elif Balkar'a, eksi 15 derecede karlar üzerinde hazırladığı pankartla sürpriz evlenme teklifinde bulundu.
Kars Güncel- Karslı komando uzman çavuş Gürkan Temur görev yaptığı Hakkari'den izinle Kars'a gelerek 2 yıldır sevgili olan Elif Balkar'a sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Askeri personel Gürkan Temur kız arkadaşı Elif Balkar'ı araba ile Kars Kalesi eteklerinde bulunan "KARS" yazısının olduğu bisiklet parkuruna getirdi. Gürkan Temur'un daha önceden burada çeşitli süslemeler ile hazırlıklar yapmış ve "Hayat Boyu Benimle Aynı Geceye Uyuyup, Aynı Sabaha Uyanırmısın? Benimle Evlenirmisin Elif'im" yazılı pankartı astığı evlenme teklifinde mutlu anlar yaşanırken, gitar ile çeşitli eserlerin seslendirildiği anlarda Elif Balkar mutluluğunu ve şaşkınlığını gizleyemedi.

Gürkan Temur'un yere diz çökerek Elif Balkar'a "Benimle Evlenirmisin" teklifine evet cevabı gelince çift ve beraberindekiler alkışlarla anı kutladılar.

Sürpriz evlilik teklifi yapan Gürkan Temur yaptığı açıklamada; "Gürkan Temur Kars’ın Susuz  ilçesinde yaşıyorum. Yaklaşık 6 yıldır Hakkari’de Komando uzman çavuş olarak görev yapıyorum.  2 yıldır karsta tanıdığım iyi ki dediğim Elif Balkar ile  güzel bir yola çıktık ve bu güzel yolda,  Doğunun en güzel Şehri olan Serhat şehir Kars'ta anlatmak istedim sevgimi ona. Teklifimi kabul etti çok mutluyum. Elif benim için; "Bir dünya insan, bir insan dünyam."dedi.
Haberin Videosu
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.