KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 28 Kasım 2018 21:38

Karslı Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli Bir İlke İmza Attı

Karslı Fotoğraf Sanatçısı Özgen Beşli Bir İlke İmza Attı
Karslı fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli, Kars’a gelen yerli ve yabancı turistlere, serhat şehrinin tarihi ve doğal güzelliklerini gösteren 36 Adet fotoğrafın yer aldığı bir sanat galerisi oluşturdu.

Kars Güncel- Kendisini gönüllü turizm elçisi olarak ifade eden sanatçı, kendi objektifinden fotoğrafları konuşturarak misafirlerine adeta bir Kars şöleni yaşatacak. Sanat galerisi olarak tasarlanan mekân, aynı zamanda sunum salonu olarak da hizmet verecek.İçerisinde yer alan projeksiyon cihazı, perdesi ve bilgisayar donanımıyla, sunum ve söyleşi yapmak isteyenlerin hiç bir ücret ödemeden faydalanabileceği salonun fikir mimarı Özgen Beşli, düşünceleri şu sözlerle ifade etti: ‘‘Amacım, memleketimin güzelliklerini herkes görsün, insanlar Kars’ın nadide özelliklerini buluşturan bir şemsiyenin altında bir araya gelsin, kaynaşsın. Gittikçe popüler hale gelen Kars turizmine katkım olsun ve böylece yıllardır fark edilmeyen, üstü örtülen olağanüstü güzellikler herkesçe bilinsin. Ben hobi olarak çıktığım bu yolun sadece kendi yolum olarak kalmasının bencillik olduğunu düşünüyorum, bu sebeple de oluşturduğum sanat galerisinde Kars’a gelen misafirlerimizi ağırlayacak ve onlara çekmiş olduğum Kars fotoğraflarımdan oluşan sunumları izleyebilmeleri için fırsat sunacağım. Sanat galerimiz pazar hariç haftanın 6 günü gezilip görülmek üzere meraklılarını bekliyor. Aynı zamanda sunum ve söyleşi yapmak isteyenlerce ücretsiz olarak kullanıma açık olacak.''
Özgen Beşli'nin kendi iş yerinde açtığı Sanat Galerisinin Adresi İse; "Gazı Ahmet Muhtar Paşa Cad No 195 Kars" olarak belirtildi.

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.