KARS Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 21:17

Karsın Yıllardır Bitmek Bilmeyen Yol Sorunu

Karsın Yıllardır Bitmek Bilmeyen Yol Sorunu
Karsın yıllardır bitmek bilmeyen yol sorunu kentte yaşayan her vatandaşı adeta bıktırdı.
Kars Güncel- Kars'ta özellikle mevsimsel geçişlerin yaşandığı aylarda kar ve yağmur olaylarının ardından Karslının yol, çamur ve caddelerde biriken su sorunu yıllar geçmesine rağmen çözüme kavuşturulamıyor.

Vatandaşlar alışagelmiş bir sistem sorunu haline gelen yol, çamur sorunlarını dile getirmiyor olsa da bazı vatandaşlar durumu sosyal medya hesaplarından sitem ederek belirtip yetkililerden artık çözüm istiyorlar.

Son olarak Karslı vatandaşlardan Göksel Ubiç sosyal medya hesabı twitter üzerinden paylaştığı fotoğraflarla diğer vatandaşlarında ortak sorunu olan yol konusunda yetkililere seslenerek sorunların çözülmesini istedi.

Ubiç yaptığı paylaşımda; Saygıdeğer yöneticilerimiz biz Kars halkı sizin gözünüzde bu şartlarda yaşayacak kadar değerliyiz. Şehirde yol yok. Ve yerel gazetecilerde ses yok..... Karayollarının yaptığı yollar dışında şehirde yol yok.şehirde insanlarda ses yok.herkes kaderine razı kimsede tepki yok. ne olacak halimiz.saygıdeğer büyüklerim,insanca yaşamak biz ‘KARS’lılara çok mu?? Not: hiçbir siyasi düşünce olmadan yazılmıştır. sadece insanca bir tepki.." ifadeleriyle durumu özetlemiş oldu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Metehan 01 Ocak 1970 02:00

    Yolların şikayet edilmediği kurum kalmadı fakat hiç kimseninde umurunda olmadı insanlar o kadar çabalıyor belkide her mahalleden yolu kötü olan insan şikayetini dile getiriyor sonuç yine aynı