SİYASET Haber Girişi : 03 Şubat 2019 19:13

Karsın Vekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç 31 Mart İçin Meydanlarda

Karsın Vekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç 31 Mart İçin Meydanlarda
31 Mart 2019 Yerel seçimlerine 55 gün kala AK Parti Kars milletvekilleri ve belediye başkan adayı kent merkezinde İnönü Caddesi esnafını ziyaret ederek destek istedi.
Kars Güncel- Türkiye gündeminde olduğu gibi Kars'ta da kamuoyunun yakından takip ettiği 31 Mart 2019 tarihindeki yerel seçimlere sayılı günler kala partiler vatandaşlardan destek almak için saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Kars Milletvekili 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan, milletvekili Yunus Kılıç ile AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın; Kars'ta belediye başkan adayları ile birlikte önce Susuz, Arpaçay ve Akyaka ilçelerinde Seçim Koordinasyon Merkezleri açılışlarını gerçekleştirdiler.

Seçim programı kapsamında ilçe SKM açılışlarını gerçekleştiren Arslan ve Kılıç daha sonraki programları ise bugün Karsın en büyük mahallerinden olan Şehitler Mahallesi'nde esnaf ziyareti gerçekleştirdiler. Ziyaret kapsamında iş yerlerine giden ve caddede bulunan vatandaşlardan AK Parti Kars Milletvekili 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan'a halk yoğun ilgi gösterilmesi dikkatlerden kaçmadı. İşyerlerini ziyaret eden Arslan'a işyeri sahiplerinin; "Bakanım sen buraya kadar gelmişsen bizim başımızın üzerine, gereğini yaparız" demeleri ise AK Parti Karsın Ahmet Arslan'a 31 Mart 2019 seçimlerinde  destek vereceklerini gösteriyor.

İnönü Caddesi üzerinde bulunan esnafları baştan sona kadar tek tek ziyaret eden Arslan ve Kılıç daha sonra seçim destek çalışmalarına devam ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.