Karsın İlk Kripto Para ile Alışveriş Yapan Mobilya Mağazası 'Zirve 3D Mobilya'

Kars Güncel- Türkiye'nin bazı illerinden kripto para ile alışveriş imkanı sunan haberler gelirken, Kars'ta Bilal Koç isimli mobilya imalatçısıda işyerinde kripto para ile alışveriş yapılabileceğini açıkladı. Firma sahibi Bilal Koç yaptığı açıklamada; "Kripto para  kullanımı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de artış gösteriyor. Firmamızda müşterilermize  nakit, kredi kartı ile satışın ardından kripto para seçeneği ilede ödeme imkanı getirdik. Bu uygulamanın Kars'ta ve Türkiye’de kurumsal firmalar dışında mobilyacı esnafı arasında tek olduğunu söyledi. İşletme sahibi Bilal Koç; "Bir süredir yaygınlaşan kripto paralarla ilgili kendisinin de işletmesinde bir şeyler yapması gerektiğini düşünerek harekete geçtiğini,  müşterilerine kripto paralarının hepsiyle ödeme imkanı sunduğunu, bu şekilde kendi kullandıkları borsadan yada soğuk cüzdanlarından QR koduyla işletmesinin kripto para hesabına ödeme yapabileceklerini söyledi.

Uygulama sonrası güzel dönüşler aldığını aktaran Bilal Koç ilerleyen dönemlerde dünya genelinde ve ülkemizde satışlarında  kripto parayla olacağını düşünüyorum, bu neden dolayı kripto para ile ödeme yapan müşterilerine de  %15 indirim uygulanacağını dile getirdi.

  • 4 / 1 Karsın İlk Kripto Para ile Alışveriş Yapan Mobilya Mağazası 'Zirve 3D Mobilya' 0

  • 4 / 2 Karsın İlk Kripto Para ile Alışveriş Yapan Mobilya Mağazası 'Zirve 3D Mobilya' 1

  • 4 / 3 Karsın İlk Kripto Para ile Alışveriş Yapan Mobilya Mağazası 'Zirve 3D Mobilya' 2

  • 4 / 4 Karsın İlk Kripto Para ile Alışveriş Yapan Mobilya Mağazası 'Zirve 3D Mobilya' 3

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.