ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Kasım 2018 20:18

Karsın Hurda Hırsızları Erzurum'da Yakalandı

Karsın Hurda Hırsızları Erzurum'da Yakalandı
Erzurum'dan Kars'a hırsızlık yapmak için gelen iki kişiyi Kars Polisi kıskıvrak yakaladı.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince 30.10.2018 günü saat 01:30 sıralarında Yeni Sanayi Sitesi içerisinde faaliyette bulunan bir iş yerinden 30.000 TL tutarındaki alüminyum hurda malzemenin çalınması olayı ile detaylı çalışma yapıldı.

Yapılan çalışmalarda; Erzurum ilinden hırsızlık amaçlı Kars’a gelen 2 şahsın olayı gerçekleştirdiği tespit edildi. Erzurum Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri ile 15/11/2018 günü yapılan planlı operasyon neticesinde 2 şahıs yakalanarak Kars’a intikalleri sağlandı. Şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Serhat Şehri Karsımızın huzurlu ortamının devamı için vatandaşlarımızın hırsızlık olaylarına karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri araç ve şahıslar üzerinde bilgi ve görgülerini yasal zorunluluk ve vatandaşlık görevi olarak derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz.  Unutmayalım ki ihbarlar bizi başarıya, halkımızı huzura kavuşturacaktır.” denildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Karslı 01 Ocak 1970 02:00

    Hırsız erzürümlüler