KARS Haber Girişi : 30 Mart 2019 10:59

Karsın Çalışkan Kadın Muhtarı Besra Uluçay

Karsın Çalışkan Kadın Muhtarı Besra Uluçay
Kars Merkez Mahallesi'nin çalışkan muhtarı Besra Uluçay 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Merkez Mahallesi Muhtar Adayı
Kars Güncel- Türkiye genelinde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerine yaklaşırken adaylar netleşmeye başlıyor.

Karsın büyük mahallelerinden olan Merkez Mahallesi'nde 3 dönemdir mahalle muhtarlığı görevine seçilen ve bu görevi başarıyla yürüten Karsın ilk kadın muhtarı Besra Uluçay 2019 Mart seçimleri için yeniden muhtar adayı oldu.

Mahalle sakinlerinden yaptığı projelerde destek alan Uluçay, Kars'ta da bir çok sosyal sorumluluk projesine öncülük etti.
İşte çalışkan Muhtar Besra Uluçay'ın gerçekleştirdiği projeler ve hizmetlerden bazıları;

‘İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa Sende As’’ Kampanyası ile Türkiye’ de İlk Kez Muhtarlık Kanalı ile İhtiyaç Sahiplerine Birçok Alanda Çeşitli Yardımlar Yapıldı.

Muhtarlık Bürosu Ev Ortamına Çevrilerek, Mahalle Sakinlerine Daha İyi Bir Ortamda Hizmet Verildi. Aynı Zamanda Muhtarlığımız; Kadınların, Tüm Düşüncelerini Rahat Bir Şekilde Dile Getirdiği Ortam Haline Gelmiş Oldu.

Mahalle İçin Sosyal Tesisler; Muhtarlığımızın Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Sunduğu Proje ile Sağlık Ocağı, Çok Amaçlı Kadın Dayanışma Merkezi ve Taziye Evi Gibi Sosyal Amaçlı Tesislerin Yer Tahsisi Yapılmış Olup, 2019 Yılı İçerisinde Yapımına Başlanacaktır. Ayrıca Farklı Alanda Çeşitli Proje Çalışmalarımız Devam Etmektedir.

Sosyal Yardımları; Mahallemizde Bulunan İhtiyaç Sahiplerine Eşit ve Adil Bir Şekilde Sosyal Yardım Dağıtılması Sağlandı.

Her Zaman Ulaşılabilir; Mahallemizin Muhtarlık Görevi Ek İşim Değil Tek İşim Olduğu İçin Muhtarlık Büromuz ve Telefonum mahalle Sakinlerinin Ulaşabilmesi İçin 7/24 Açıktır.

Mahallemizin Muhtarlık Görevini 3 dönemdir, Devam Ettirmem Münasebeti ile Tüm Mahallenin Tanıdığı ve Güvendiği Biri Olarak, Gerek Analarımız, Gerek Bacılarımızın Hiç Çekinmeden Müracaat Ettiği Bir Muhtar Olarak Yeniden Bu Göreve Talibim…   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.