KARS Haber Girişi : 23 Ekim 2017 20:42

Karsı Susuz Bırakan Boru Döşeniyor

Karsı Susuz Bırakan Boru Döşeniyor
Kars'ta İnönü Caddesi üzerindeki köprüde çalışmalar nedeniyle Kars'ta bazı bölgelerde su verilemiyor. İnşaat çalışması devam eden köprüde son boru an itibariyle montaj ediliyor.
Kars Güncel-Kentin araç yoğunluğunun en fazla olduğu Erzurum istikametindeki çıkış yolu olan İnönü Caddesi köprü yapım çalışmaları nedeniyle çıkmaza girdi ve buna birde köprü çalışma sahasında kalan içme suyu borularının da yenileme ve derine indirme çalışmaları eklenince vatandaşların hem yol hem su sorunu büyüdü.
Akşam saatlerinde iki gündür devam eden çalışmalara baktığımızda ekipler, iş makinaları ile gece de çalışma gayreti içerisindeler. Körü sahasında bulunan ve köprüye paralel olan su şebekesi ve kanalizasyon ana hatlarına ait borular görevliler tarafından değişim çalışması devam ederken edinilen bilgiye göre hatlardaki montaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından yarın yani pazartesi günü su kesintisinin giderileceği öğrenildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aslan 01 Ocak 1970 02:00

    Pazartesi gelecek su daha gelmedi çarşamba bitti perşembe olacak 😂

  • Aslan 01 Ocak 1970 02:00

    Dsi ve Belediye el ele verdi milleti rezil etti. İş güzarlar ne olacak. Olan yine vatandaşa oluyor

  • naile 01 Ocak 1970 02:00

    4 gündür su yok 2 aydır köprü yol yok

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • Yazık 01 Ocak 1970 02:00

    Yalancının mumu yatsıya kadar derler. Bu gunde su yok

  • Bravoo !. 01 Ocak 1970 02:00

    yetkili makamlar sanırım sizin mahallede su var o sebebten buradaki sorunu gelip yerinde görmüyorsunuz !!!... Kars'ın en önemli caddesi bu cadde kaç mahalle susuz 3 gündür temizlik yok bulaşık çamaşır yıkama banyo yok , yemek yapacak çay demleyecek su yok,el yıkayacak suyu bile taşımaktan bıktık yeteeerrrr!!!!

  • Bu nasıl çalışma? 01 Ocak 1970 02:00

    Borular yıkımdan bu zamana kadar onarılmadı 1 aya yakın %30 u zor yapildi bunu da geçtim yaz aylarinda neden yapilmadi? Bunu da gecelim 2 boru onca insani madur etti 2 tam gün bugün de olmazsa 3 gün yazık valla 3-5 işçi bi iş makinasıyla koca mahalleleri magdur duruma sokuyorsunuz insanlar ellerinde pet bidonlarla su arıyor Kars Belediyesi ve Disi alkışı hak ettiniz tebrikler ..