SİYASET Haber Girişi : 11 Ocak 2017 13:24

Kars'tan Bakan Arslan'a Tam Destek

Kars'tan Bakan Arslan'a Tam Destek
AK Parti eski İl Başkanı Şakir Yurdakoş, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın giyindiği montla ilgili sosyal medya, bazı internet haber siteleri ve gazetelerde yer alan haberlere sert tepki gösterdi.
Kars Güncel-Kars AK Parti eski İl Başkanı İşadamı Ali Şakir Yurdakoş; Sarıkamış Harekatının 102. yılı münasebetiyle düzenlenen Sarıkamış Allah-u Ekber Dağlarındaki "Türkiye Şehitleriyle Yürüyor" anma etkinliğine katılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın giyindiği montla ilgili sosyal medya, bazı internet haber siteleri ve gazetelerde yer alan haberlere sert tepki gösterdi.

Yurdakoş, "Birileri yanlış hesap peşinde olmuşlar ve bir montun armasından yola çıkarak sayın bakanımıza haksız saldırılarda bulunmuşlardır. Sayın bakanımız kendisinin böylesine anlamlı bir organizasyonda art niyetlilerce yapılan saldırılardan son derece üzülmüştür. Bu olay bakanımız kadar bizleri de son derece üzmüştür. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'la sürekli birlikte çalıştık ve gittiğimiz her köyde, kasabada, şehirde nasıl bir kişilik sergilediğini çok iyi biliyoruz. Bakanımıza "Arslan"lar gibi sahip çıkmak bizim için şereftir, onurdur." dedi.

Yurdakoş; Bakan Arslan'ın her zaman vatan sevgisini, vatan aşkını, birlik ve beraberliği, kardeşliği dilinden düşürmediğinin herkesçe biliniyor olmasına rağmen bu tür haksız saldırıların yapılıyor olmasının kasten bir saldırı niteliği taşıdığına inandığını söyledi.

Yaptığı hizmetler, ülkemizi uluslararası arenaya taşıyacak projeleri, ilimizin yıllardır kanayan yaralarına merhem olmasının artık birilerine battığını dile getiren Yurdakoş, "Siz halkınız için, ülkeniz için hizmet yaparsınız ama birileri bunu hazmedemez. 15 Temmuz'da ülkemizin başına örülmek istenen çorapları da gördük. Dünya liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, ülkemizi 2071 hedeflerine emin adımlarla taşıyor olması bazı çevrelerce kabullenilememiş ve hain FETÖ kalkışmasıyla karşı karşıya kalınmıştır. Bu da gösteriyor ki başarılarınız birilerini rahatsız ediyor. Bizler bu rahatsız olanlara Kars'tan, Doğu'nun Uygar ve Çağdaş Kentinden, Güneyin ilk doğduğu kentten, medeniyetler beşiğinden sesleniyoruz; Sayın Bakanımıza ne kadar çamur atarsanız atın o çamur mutlaka sizleri bulayacaktır. Böylesine tertemiz bir insanı Sarıkamış şehitlerini anma etkinlikleri gibi önemli bir organizasyonda rahatsız ve huzursuz etmeye hakkınız yoktur. Sizleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.