ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Aralık 2017 12:11

Kars'ta Yolcu Minibüsü Şarampole Uçtu, 8 Yaralı

Kars'ta Yolcu Minibüsü Şarampole Uçtu, 8 Yaralı
Kars'ta yolcu minibüsü kar ve buzlanma dolayısıyla şarampole uçtu. Meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta yolcu minibüsü kar ve buzlanma dolayısıyla şarampole uçtu. Meydana gelen trafik kazasında 8 kişi yaralandı.
Kars-Digor Karayolu Gülheyran Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında Ziyaeddin Buldu idaresindeki 36 M 1163 plakalı yolcu minibüsü Digor-Kars istikamatinde seyir halinde iken buzlanma ve kar nedeni ile kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan minibüs şarampole uçmasıyla birlikte 8 kişi yaralandı. Kaza yapan minibüs içerisindeki yolcuların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine ambulans, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri kaza yapan minibüs içerisinde bulunan Hatice ve Necife Kuşeri isimli yaralıları Kars Harakani Devlet Hastanesine, ismi henüz öğrenilemeyen 2 yaralı Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine, diğer dört yaralıyı ise Digor İlçe Devlet Hastanesine kaldırdı.
Olay yerinde kar yağışı ve sisten dolayı görüş mesafesi düşerken, olay yerine gelen çekici ile şarampole uçan minibüsün kurtarma çalışmaları devam ediyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.