ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Aralık 2017 13:43

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu, 2 Tutuklama

Kars'ta Uyuşturucu Operasyonu, 2 Tutuklama
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerince uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda Bonzai adı verilen uyuşturucu madde bulunduran 2 kişi tutuklandı.

Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Bonzai adı verilen uyuşturucu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "29.11.2017 günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçtan inen şahsın araçtan indiği esnada o sırada elinde bulunan bir maddeyi  aracın altına doğru attığı görülmüş, görevlilerce atılan malzeme alınıp incelendiğinde 15 adet fişek halinde ve satışa hazır vaziyette toplam ağırlığı 10,61 gram gelen Bonzai isimli uyuşturucu madde olduğu anlaşılmış, araç içerisinde yapılan aramada ise uyuşturucu kullanımına yarayan 2 adet cam aparat, uyuşturucu maddenin paketlenmesinde kullandıkları not defterleri ve şahısların üst araması sonucu suç geliri olarak değerlendirilen toplam 1250 TL nakit para ele geçirilmiş aracı kullanan ve yanında bulunan 2 şahıs hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatılmış, aracın altına uyuşturucu madde atan şahıs çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak ceza evine teslim edilmiş, araç içerisinde bulunan diğer şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır." denildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.