ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Kasım 2017 16:26

Kars'ta Üniversitesi Öğrencilerine Terör Operasyonu

Kars'ta Üniversitesi Öğrencilerine Terör Operasyonu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube ekiplerince Kafkas Üniversitesi öğrencilerine yönelik PKK/KCK Operasyonu düzenlendi. Operasyonda Kars, Sarıkamış İlçesi ve Şanlıurfa'da toplam 7 öğrenci terör örgütü üyesi olduğu iddiası ile gözaltına alındı.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürlüğü  Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 
PKK/KCK terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik  yürütülen çalışmalar kapsamında; PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması DG-H (Devrimci Gençlik Hareketi) Kars yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğü,  PKK/KCK terör örgütünün talimatları doğrultusunda düzenlenen basın açıklaması, miting, yürüyüş vb. eylemlere katıldığı/koordine ettiği tespit edilen  Kafkas Üniversitesinde öğrenci olan şüphelilere yönelik 07.11.2017 günü saat:06.00 sıralarında Kars Merkezi ile Sarıkamış ilçesi ve Şanlıurfa ilinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda (7) şüpheli şahıs yakalanarak TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.