KARS Haber Girişi : 20 Eylül 2016 10:26

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Gözaltına Alındı

Kars'ta Üniversite Öğrencisi Gözaltına Alındı
Kars'ın Susuz ilçesinde FETÖ/PDY Operasyonu kapsamında Karamanda okuyan üniversite öğrencisi U.Ü. bu sabah üç ilde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda gözaltına alındı.
Kars Güncel- Karaman merkezli üç ilde eş zamanlı olarak yürütülen FETÖ/PDY Operasyonları kapsamında Kars'ın Susuz ilçesin'de de operasyon yapıldı. Yapılan operasyonla Kars/Susuz nüfusuna kayıtlı olan ve Karaman'da üniversite okuyan U.Ü terör örgütü üyeliği iddasıyla gözaltına alındı.
Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosu tarafından yürütülen soruşturma dosyası kapsamında Anayasa'yı ihlal, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni Düşürmeye Teşebbüs ve FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne Üye Olmak suçlarından Karaman ve ilçeleri ile 3 ilde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller içerisinde, örgütün kriptolu iletişim programlarından 'Bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen 141 şahsın gözaltına alınması için sabah saat 07.00'de eş zamanlı operasyon başlatıldığı öğrenildi.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.