KARS Haber Girişi : 03 Aralık 2016 11:13

Kars'ta Ulaşıma Kar Engeli, Araçlar Şarampole Uçtu

Kars'ta Ulaşıma Kar Engeli, Araçlar Şarampole Uçtu
Kars'ta etkili olan kar yağışı beraberinde trafik kazalarını da getirdi.
Kars Güncel- (Kars Güncel Özel Haber) Kars Erzurum Karayolu'nda dün yağan ve etkili olan kar yağışı sonucu, 5 araç direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak, şarampole yuvarlandı. Kazada araçlarda maddi hasar oluşurken araç içerisinde bulunan vatandaşların kazayı hafif şekilde atlatması sevindirdi.
Kars Erzurum Karayolu'nda özellikle Kars Sarıkamış arasında etkili olan kar yağışı ve oluşan tipiden dolayı araçlar güçlükle seyir edebildi. Ulaşımda kar engelinin ortadan kaldırmak için Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü Karla Mücadele Ekipleri gece saatlerinden beri aralıksız kar temizleme çalışmaları yaptı. Yapılan çalışmalara rağmen yoldaki buzlanma sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden araçlar, şarampole uçtu. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri, polis ve jandarma ekipleri tarafından kazada yaralanan vatandaşlar Sarıkamış İlçe Devlet Hastanesi ve Kars Harakani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Öğlen saatlerine doğru Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu Karayolu'nda temizlik ve tuzlama çalışmalarını tamamlayarak trafik güvenliğini sağladı.
Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Ekiplerince araçlarda kış lastiği denetimleri aralıksız yapılırken, araç sürücülerinin kayganlaşan yolda dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.