KARS Haber Girişi : 10 Nisan 2017 11:04

Kars'ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Töreni Yapıldı

Kars'ta Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü Töreni Yapıldı
Kars'ta Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla tören düzenlendi.
Kars Güncel-Kars İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından buradaki program sona erdi.

Karaduman, yaptığı konuşmada toplumun düzeni ve güvenliğinin sağlanması devletin en başta gelen görevinin olduğunu belirterek, "Bu amaçla 10 Nisan 1845'te kurulan Polis Teşkilatı, geçen süre zarfında, eğitim seviyesi, insan kaynakları, ulaştığı teknolojin yönünden örnek gösterilecek bir kuruluş haline gelmiş ve yeniliklere açık, halkımızın değişen beklentilerine cevap verebilecek çok önemli bir kurum imajı kazanmıştır." dedi.

Kars Emniyet Müdürlüğü personelleri olarak halkın huzur ve güvenliği içn görevlerinin başında olduklarını vurgulayan Karaduman, "Bizler ilimizdeki sorunsuz güvenlik anlayışının sürdürülebilir olması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Vatandaşımızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da destek ve katkılarını bizlerden esirgememelerini diliyoruz. Başta terör, asayiş ve kaçakçılık olayları olmak üzere vatandaşımızın günlük yaşantısını olumsuz etkileyebilecek bütün olayların üzerine kararlılıkla gitmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

Karaduman, sözlerine şöyle devam etti:

"Kars Polis Teşkilatı olarak ülkemizin en huzurlu şehirlerinden birisi olan doğunun bu uygar kentinde sorunsuz güvenlik hizmetlerinin daha ileri seviyelere ulaştırılması için can siperane bir biçimde görev yapmaya devam edeceğiz. Bu inançla teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, devletimizin bekası milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi ve emekli mensuplarımızı minnet ve şükranla anıyor, bütün mesai arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum."

Düzenlenen tören programına AK Parti Kars Milletvekili Selehattin Beyribey, 14. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Turan İnan, Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, Azerbaycan Başkonsolusu Nuri Guliyev, daire amirleri ve Kars Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı. Hükümet konağı önündeki programın ardından İl Emniyet Müdürlüğüne geçen Karaduman, burada tebrikleri kabul etti. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.