ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Aralık 2016 14:58

Kars'ta Trafik Kazası

Kars'ta Trafik Kazası
Kars'ta buz tutan yollar kazalara davetiye çıkarıyor.
Kars Güncel- Son haftada etkili olan kar yağışı sonrasında, karla mücadele çalışmalarını devam ettiren Kars Belediyesi ekiplerinin tuzlama çalışmaları sonrasında, eriyen karlar gece saatlerinde ise buz haline geliyor.
Ordu Caddesi üzerinde oluşan buzlar kazalara davetiye çıkarıyor. Cadde üzerinde seyreden araçlar oluşan gizli buzlanma dolayısıyla sürücülerin kontrolünden çıkarak trafik kazaları meydana geliyor. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Ekiplerinin ise cadde üzerinde bulunan kavşakta sürekli görev aldıkları ve oluşabilecek kazalar için araç sürücüleri üzerinde uyarılarda bulundukları görüldü.
Kars Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerince şehir genelince karla ve buzla mücadele çalışmalarının aralıksız yürütüldüğü özellikle ana arterlerde tuzlama çalışmalarının devam ettiği görüldü. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • cigirganli 01 Ocak 1970 02:00

    Aralıksız yürütülen çalışmalar calismalari biz niye görmüyoruz Kars Güncel. Gerçeği yazıp Kars Belediyesi'nin temizlik çalışması yapmamasını eleştirmek çok mu zor.