EĞITIM Haber Girişi : 15 Ocak 2017 12:35

Kars'ta TEOG Birinciliği Yine Selim'li Öğrencilerde

Kars'ta TEOG Birinciliği Yine Selim'li Öğrencilerde
Kars'ın Selim İlçesinde 1.Dönem Merkezi Ortak Sınav Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Kars Güncel-Toplantıya Kaymakam Mehmet KEKLİK ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz AYDIN,kurum amirleri ,okul müdürleri, öğrenci velileri ve sınavda dereceye giren öğrenciler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz AYDIN'ın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında ilçenin 2013'ten beri TEOG'da artan başarı grafiğine vurgu yaptı. Son üç yıldır Selim'in ilçeler arasında birinci 
olduğunu vurguladıktan sonra bu başarıda katkısı olan tüm öğretmenlere teşekkürlerini bildirdi.
 
Kaymakam Mehmet KEKLİK başarılarından dolayı tüm eğitim camiasını kutladığı konuşmasında eğitimin iki yönlü olduğunu, akademik başarı kadar öğrencilerin ahlaki eğitimi ve kişilik gelişimi üzerinde durmak gerektiğini vurguladı. Türk eğitim sisteminin temel amacının öğrencinin başarısı kadar milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkemizin geleceğinin inşasında katkıda bulunacak kişiler yetiştirmek olduğunu belirtti. Son yıllarda eğitim alanında yapılan çalışmaların meyvelerini almaya başladıklarını, bu başarıda en büyük katkının 4 yıl Selim ilçemize başarıyla hizmet eden Vali Yardımcısı Erdinç DOLU ve eğitim camiamızın olduğunu ifade ederek hedefimiz başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarmak ve öğrencilerimize iyi bir gelecek imkanı verebilmektir dedi.
 
Kaymakam KEKLİK' in konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verdi. İlçede TEOG'da dereceye giren 21 öğrenciye 21 bisiklet verildi. Bisikletlerini alan başarılı öğrencilerimizi tebrik eden Keklik, öğrencilere başarılarının devamı ve 2. Dönem ortak sınavda daha büyük başarılar beklediğini belirtti. Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından ilçemizin il ve ülke çapındaki TEOG başarı oranları okul müdürleri tarafından değerlendirildi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.