KARS Haber Girişi : 24 Aralık 2016 14:08

Kars'ta Taksiciler Şehitleri Unutmadı

Kars'ta Taksiciler Şehitleri Unutmadı
Kars'ta taksiciler, Türk bayraklarıyla donattıkları araçları ile konvoy oluşturup korna çalarak terör saldırlarına tepki gösterdi.
Kars Güncel-Cumhuriyet Meydanında bir araya gelen taksi şoförleri, yaklaşık 150 araçla konvoy oluşturarak "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganı atarak şehir turu yaptı. Taksi şöförleri, daha sonra Kars Garnizon Şehitliğine geçerek burda kar yağışı altında şehitler için Kur'an-i Kerim okuyarak dua etti. Konvoya devam eden taksi şoförleri şehir turunu tamamladıktan sonra tekrar Cumhuriyet Meydanına gerli geldiler. 

Konvoydaki şoförler, Cumhuriyet Meydanı'nda sloganlar atıp İstiklal Marşını okudu. Taksi şoförlerinden Mehdi Çinkılıç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars'taki taksi şoförlerinin şehitler için bir araya geldiğini belirterek, "Kars'ta bulunan taksi esnafı olarak şehitlerimizi anmak için bir araya geldik. Şehitlerimiz için buradayız Cenab-ı Allah bize bir daha bu acıyı göstermesin. Tüm şehitlerinize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Her zaman canımızla kanımızla bayrağımızın altında, şehitlerimizin arkasındayız tüm Kars halkı olarak şehitlerimizin arkasından rahmet okuyor." diye konuştu. 
 
Taksi şoförlerinden Hüseyin Gençler de konvoya katılan tüm taksicilere teşekkür ederek, şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine sabır diledi.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.