ASAYİŞ Haber Girişi : 08 Kasım 2017 17:22

Kars'ta Sigara Kaçakçılarına Ceza Yağdı

Kars'ta Sigara Kaçakçılarına Ceza Yağdı
Kars'ta iki farklı yolcu otobüsüne yapılan kaçak sigara operasyonunda 2930 paket kaçak sigara ve 81 şişe kaçak içki tespit edildi. Kaçakçılık yapan iki kişiye 44 Bin 780 TL para cezası kesildi.
Kars Güncel- Kars'ın Kağızman ilçesinde Kars KOM Şube ekiplerince iki yolcu otobüsüne yapılan kaçak sigara ve kaçak içki operasyonunda 2930 paket kaçak sigara ile 81 şişe kaçak içki ele geçirildi.
Kars KOM Şube ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde ilk operasyon, İ.B. yönetimindeki yolcu otobüsünü durduran KOM Şube ve jandarma ekipleri yolcu otobüsünde muavin olarak çalışan V.T. isimli şahsa ait olduğu öğrenilen ve otobüste çeşitli yerlere zulalanmış 145 karton kaçak sigara ve 81 şişe kaçak votka tespit etti.
KOM Şube ve jandarma ekiplerince yapılan ikinci operasyonda ise ekipler durdurdukları B.A. idaresindeki yolcu otobüsünde yaptıkları aramada Azerbaycan uyruklu A.R. isimli şahsa ait valiz ve çanta içerisinde yaptıkları incelemde 148 karton kaçak sigara olduğunu tespit ettiler.
İki farklı yolcu otobüsünde toplam 293 karton (2930 paket) kaçak sigara ve 81 şişe kaçak votka ele geçirilirken, kaçakçılık yapan otobüs muavini V.T. ile Azerbaycan uyruklu A.R. gözaltına alındı. Kars İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ve jandarma ekiplerince sigara ve alkol kaçakçılığı yaptığı tespit edilen iki şahsa 44 Bin 780 TL idari para cezası uyguladı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.