KARS Haber Girişi : 12 Kasım 2016 11:48

Kars'ta Neden Bu Kadar Fetö'cü Var?

Kars'ta Neden Bu Kadar Fetö'cü  Var?
15 Temmuz Fetö Darbe teşebbsü sonrasında yapılan operasyonlarda Kars önde gelen şehirlerden birisi. Peki Kars'ta neden Bu kadar çok Fetö'cü var?
Kars Güncel-15 Temmuz Fetö darbe girişiminden sonra yapılan tutuklamalarda Kars en önde gelen şehirlerden birisi. Eğitim, askeri alanlar başta olmak üzere pek çok alanda göz altılar yapıldı ve bunlar ekseriyetle tutuklamaya dönüştü.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra yapılan tutuklamalarda Kars'ın adı sıkça geçiyor. Bugüne kadar yapılan göz altıların sayısı neredeyse 1000'i buluyor.

Kars'ta Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY)'na yönelik düzenlenen operasyonlarda 940 kişi gözaltına alınırken, bunlardan 358'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

(FETÖ/PDY)'na yönelik yapılan operasyonlar kapsamında bugüne kadar toplam 940 kişi gözaltına alındı. Bunlardan 358'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 329 kişi adli kontrol şartıyla, 226 kişi de çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılırken, 27 kişinin ise gözaltı süresi devam ediyor.

Diğer yandan Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nce FETÖ'ye yönelik operasyonların devam ettiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Murtturk 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaş başlığa neden var diye yazmışsınız içerikte hiç bir şey yok haber mi yaptınız şimdi okuyucuya mı soruyorsunuz cevabını