ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Eylül 2016 18:36

Kars'ta Meydan Muharebesi Gibi Kavga; 6 Yaralı

Kars'ta Meydan Muharebesi Gibi Kavga; 6 Yaralı
Kars'ta iki grup arasında trafik meselesi yüzünden çıkan ve yaklaşık 100 kişinin karıştığı kavga meydan muharebesini aratmadı. Kavgada gruplar birbirlerine tahta ve demir sopalarla saldırdılar.

Kars Güncel- Öğrenilen bilgiye göre Kars'ta iki grup arasında çıkan ve yaklaşık 100 kişinin karıştığı ve birbirlerine demir sopalarla vurdukları kavga meydan muharebesini aratmadı. Çok sayıda yaralı ve göz altıların olduğu kavgada, kavgaya karışan vatandaşların birbirlerine demir ve tahta sopalarla vurması dikkatlerden kaçmadı.

TRAFİK KAVGASI ÇIKTI

Olay, bugün saat yaklaşık 15.00 sıralarında Kars'ta şehir merkezinde ( Hapan Mevki-Eski Sebze hali) önünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, trafikte seyir halinde olan vatandaşların trafikte henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada tarafların akraba ve yakınlarının katılmasıyla büyüyerek adeta meydan muharebesine döndü.

Çıkan kavga üzerine olay yerine çok sayıda emniyet güçleri sevk edilirken cadde trafiğe kapatıldı.Kavgaya karışan tarafların demir ve tahta sopa kullanmaları sebebiyle 6 kişinin çeşitli yerlerinde yaralandığı görüldü. Emniyet güçleri kavga taraflarını ayırdıktan sonra, olay yerine gelen 112 acil sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kavga taraflarından Cihan T. , Kerem T. ve İ.T. Kars Harakani Devlet Hastanesine, kavganın diğer tarafı ise Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kavgaya karışan 6 şahsın hastanede sağlık raporlarının alınmasının ardından polis merkezine ifadeleri alınmak üzere götürüldüğü öğrenilen bilgiler arasında.




 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.