ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Eylül 2017 16:45

Kars'ta ki Firari Akü Hırsızı Yakalandı

Kars'ta ki Firari Akü Hırsızı Yakalandı
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri piyasa değeri yaklaşık 40.000 TL olan 200 adet araç aküsünün hırsızlık zanlısını yakaladı.
Kars Güncel- Kars'ta 2016 ve 2017 yıllarında meydana gelen araç akü hırsızlığı olayının zanlısı Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Emniyette ki işlemlerinin ardından hırsızlık olayının zanlısı çıkarıldığı hakim karşısında tutuklanarak Kars T Tipi Kapalı Cezainfaz Kurumuna gönderilirken, hırsızlık olayında yaklaşık değeri 40.000 TL'yi bulan 200 adet akünün çalındığı belirtildi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "19.09.2017 günü saat: 22.30 sıralarında ilimizde Erzurum Yolu kavşağında İnşaat malzemeleri bulunan bir işyerinde hırsızlık olayı meydana gelmiş, Müşteki beyanında zararının 40.000 TL olduğunu beyan etmiştir. Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar sonucunda olaya karışan ve çalınan malzemelerin taşındığı araç tespit edilmiş, yapılan operasyon neticesinde olayı gerçekleştiren bir erkek şahıs olayda kullandığı araç ve çalıntı malzemelerle birlikte yakalanmıştır. Şüphelinin 2016 yılı Aralık ayında 200 adet akü hırsızlığından firari olarak arandığı tespit edilmiş olup Şüpheli şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından 2 ayrı Hırsızlık suçundan mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk edilen şahıs tutuklanarak Cezaevine gönderilmiştir." denilirken Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." açıklamasıyla suç ve suçlularla mücadele de kararlılık mesajı verildi.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.