ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Aralık 2017 00:33

Kars'ta Kavga Kanli Bitti, 1 Kisi Agir Yarali

Kars'ta Kavga Kanli Bitti, 1 Kisi Agir Yarali
Kars'ta dükkan önüne araç park etme meselesi yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada bir kişi göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta dükkan önüne araç park etme meselesi yüzünden çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada bir kişi göğsünden aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre akşam saatlerinde İsmail Aytemiz caddesi Hz. Ali Cami yakınlarında meydana gelen olayda 30 yaşındaki E.Y. isimli şahıs ile D.E. arasında araç park etme meselesi üzerine tartışma çıktı. Çıkan tartışmada E.Y. bıçakla tartıştığı D.E. isimli şahsı göğsünden bıçaklayarak aracı ile olay yerinden ayrıldı. Kavgayı gören vatandaşların olayı polis ekipleri ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içerisinde gelen sağlık ekipleri kavgada yaralanan D.E.'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri ise olay yerinden ayrılan ve D.E'yi bıçakla göğsünden yaralayan E.Y. isimli şahsı bir saatlik araştırma sonrası yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturmanın başladığı bilgisine ulaşılırken, kavgada yaralanan D.E.'nin sağlık durumunun kritik olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği bilgisine ulaşıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • vatandas 01 Ocak 1970 02:00

    Herkes dükkanın önüne dubaları diziyor.Dükkandan çok kaldırımlara malzemeler konuyor. İlgililerin bu duruma neden duyarsız kaldığını anlamış değilim...

  • Akin kars 01 Ocak 1970 02:00

    Emniyet mudurlugunun bu konuda harekete gecmesi lazim ,esnaf sadece dukkaninin sahibidir,kaldirim ona ait degildir.Her taraf tabure dolu bu ne kardesim.

  • Baver 01 Ocak 1970 02:00

    Çetelerin yönettiği şehirde bunların olması normaldir

  • Kars 01 Ocak 1970 02:00

    Belediye zabıta trafik yok her esnaf cadde önlerine tabure atmış sanki babalarının yolu sonuç ta bu