EĞITIM Haber Girişi : 09 Haziran 2017 14:03

Kars'ta Karne Heyecanı

Kars'ta Karne Heyecanı
Kars'ta 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı bugün düzenlenen karne töreni ile sona erdi.
Kars Güncel- Kars genelinde ilköğretim ve ortaöğretim düzeyinde okuyan 66 bin öğrenci bugün karnelerini aldı.
Aydın Tanrıverdi İlköğretim Okulunda düzenlenen törene ,Kars Valisi Rahmi Doğan katılarak karnelerini alan minik öğrencilerin sevincine ortak oldu. Vali Doğan karne töreninde yaptığı açıklamada; "Eğitim yılını tamamlıyoruz. Kazasız belasız bir yıl geçirdik. Yıl içerisinde uzun süre tatilde vermedik. Kış tatili, kar tatili de vermedik. Bugün tamamlıyoruz. 66 bin tane öğrencimiz, 4 bin 600 tane öğretmenimiz bugün itibariyle eğitim-öğretim yılını tamamlamış oluyor herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum  ayrıca yarın LYS sınavı var. Gençlerimiz kendileri için çok önemli sınava girecekler. Ben buradan üniversite sınavına girecek gençlerimize de başarılar diliyorum. Allah yardımcıları olsun." dedi.
Yapılan törene İl Milli Eğitim Müdürü Gökhan Altun, ve öğrenci velileri katılırken karnelerini alan öğrenciler ve velileri Vali Doğan ile bolca fotoğraf çektirdiler.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.