KARS Haber Girişi : 25 Aralık 2016 14:38

Kars'ta Karayolları Ekipleri Karla Mücadele Ediyor

Kars'ta Karayolları Ekipleri Karla Mücadele Ediyor
Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve bağlı Şube şeflikleri tarafından karla mücadele çalışmaları başladı.
Kars Güncel-Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı sonrasında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Şube şeflikleri tarafından karla mücadele çalışmaları başladı.

Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sonrasında Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü tarafından karla mücadele çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Şube şeflikleri tarafından 6 tuz sericili kar küreme bıçaklı kamyon, 4 kar küreme bıçaklı kamyon, 4 greyderin de olduğu toplamda 20 araç ve 32 personel ile Kars'ta  adeta seferberlik ilan etti. Karayolları ekipleri, Kars - Iğdır , Kars - Ardahan ve  Kars - Erzurum şehirlerarası yollarda gece saatlerinden başlaya kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız devam ettirirken çalışmaların devam edeceği öğrenildi.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.