KARS Haber Girişi : 29 Ekim 2016 23:58

Kars'ta Kapatılan Fetö Kurumlarının Listesi

Kars'ta Kapatılan Fetö Kurumlarının Listesi
Fetö ile bağlantısı olan ve kapatılan eğitim kurumları, dernekler, vakıfların listesi güncellendi.Resmi Gazetede yayınlanan o listeyi siz değerli okuyucularımız için hazırladık. İşte FETÖ kapsamında Kars'ta kapatılan kurumların listesi.
Kars Güncel- Akşam saatlerinde Resmi Gazetede yayınlarak yürürlüğe giren 675 ve 676 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname ve 6749 nolu  Kanun ile Hükümetçe askeri kalkışmanın bastırılmasının ardından FETÖ Terör Örgütü ile ilişkili olan kurum personelleri, dernekler, STK lar ve bu örgüt ile maddi manevi ilişki içerisinde olan tüm yapılara çıkarılan "OHAL  Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname"  Resmi Gazetede yayınlanırken çok sayıda kurum ve kuruluş kapatıldı. Kars'tada çıkarılan OHAL Kararnamesi ile okul , dernek ve Stk'lar kapatıldı. 
İşte Kars'ta kapatılan ve mülkiyeti Devlet Hazinesine geçen güncel liste;

Özel Okul
1-ÖZEL SULTAN ALPARSLAN EĞİTİM KURUMLARI BURHANETTİN AKHAN İLKOKULU Özel Türk İlkokulu KARS MERKEZ MERKEZ ŞEHİTLER MAH.TURAN ÇELİK CAD.NO:139 KARS 

Vafıklar
1- Kars İlim ve Eğitim Vakfı

Dernekler
1- Kars Ayışığı Eğitimciler Derneği
2- Kars Hanımeller Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
3- Kars İli Memurlar Derneği
4- Kars Harakani Eğitim ve Kültür Hizmetleri Derneği
5- Sarıkamış Eğitim Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
6- Kağızman Eğitim Gönüllüleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Resmi Gazete'nin Ekli Listeleri
Özel Okul


Vakıflar


Dernekler

 



Sendikalar


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.