ASAYİŞ Haber Girişi : 18 Ağustos 2017 17:44

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu, Tam 7500 Paket

Kars'ta Kaçak Sigara Operasyonu, Tam 7500 Paket
Kars'ta KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan kaçak sigara operasyonunda elektrik süpürgesi ve tencere kolilerine zulalanmış 7500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kars Güncel- Kars'ta yapılan kaçak sigara operasyonunda, araç içerisinde bulunan elektrik süpürgesi ve tencere kolileri içerisinde zulalanmış halde 7500 paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Bölge Trafik Şube Müdürlüğü önünde yapılan kontroller esnasında içerisinde 2 erkek şahsın bulunduğu araç uygulama noktasında durduruldu.
Araç içerisinde ekipler tarafından yapılan aramada aracın arka kabin kısmında elektrik süpürgesi ve tencere kolileri içerisine saklanılmış vaziyette çeşitli markalara ait olan toplamda 7500 ( yedibin beşyüz) paket kaçak sigara ele geçirildi.
Kaçak sigara bulunan araçtaki şoför ve yanındaki şahıs, Savcılık talimatı doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılırken, Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden bu tür operasyonların devam edeceği konusunda kararlılık mesajı verildi.
"Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.