YAŞAM Haber Girişi : 05 Mayıs 2017 19:15

Kars'ta İtfaiye Ekipleri Parmaklıklara Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldu

Kars'ta İtfaiye Ekipleri Parmaklıklara Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldu
Kars'ta bir ikametin demir parmaklıklarına sıkışan köpeği itfaiye ekipleri kurtardı.
Kars Güncel-Edinilen bilgilere göre bir sokak köpeği gece saatlerinde Faikbey Caddesi üzerinde bir ikametin bahçe duvarının demir parmaklıklarına sıkıştı. Önce köpeğin öylesine durduğu sanan vatandaşlar köpeğin sıkıştığını saatler sonra anladılar. Sürekli aynı yerde durmasından şüphelenen vatandaşlar incelediklerinde köpeğin sıkıştığını fark ettiler ve durumu itfaiye ekiplerine bildirdiler.

Olay yerine gelen Kars Belediyesi itfaiye ekipleri bir süre köpeği nasıl kurtaracaklarının planını yaptılar. Köpeğin dar bir alana sıkışması nedeniyle demirleri birbirinden ayırmak için plan yapan ekipler bir yandan da köpeğin başını okşayarak sakinleşmesini sağladılar. Ekipler kurtarma operasyonuna başlayıp demirleri birbirinden ayırma çabasına girdikleri sırada köpek kendini dışarı atmaya çalıştı. Bunu fırsat bilen ekipler bir süre daha uğraştılar ve gevşeyen demir parmaklıklarından çıkan köpek caddeye çıkarak gözden kayboldu.

İtfaiye ekipleri de köpeği zarar görmeden kurtarmanın mutluluğu ile rahat bir nefes alıp olay yerinden ayrıldılar.

Kaynak: Kafkas Haber Ajansı

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.