ASAYİŞ Haber Girişi : 20 Ekim 2016 16:47

Kars'ta İnternet Dolandırıcılığı

Kars'ta İnternet Dolandırıcılığı
Kars'ta bir kişi Türkiyede yaygın olarak kullanılan alışveriş sitelerinden olan bir internet sitesinde gördüğü İphone 6 S marka telefonu almaya çalışırken dolandırıldı.
Kars Güncel- Kars'ta ikamet eden O.B. isimli şahıs bir internet sitesinde gördüğü İphone 6 S marka cep telefonunu almak için belirtilen numarayı telefonla arayıp, telefonda konuştuğu K.Ö. isimli şahısla  2.000,00 TL'ye anlaştı ve daha sonra K.Ö.'nün hesabına 2.000,00 TL'yi banka aracılığıyla gönderdi. 
Alacağı telefon için ücretini yatıran O.B. isimli şahıs daha sonra telefonu almak için parayı hesabına yatırdığını bildirmek üzere K.Ö.'yü aradı. K.Ö. telefonda O.B.'ye hsabı kontrol ettikten sonra cep telefonunu göndereceğini bildirerek telefonu kapattı.
O.B. cep telefonunu alacağı K.Ö.'nün geri aramaması üzerine tekrar telefon ile aramaya başladı, ama K.Ö'ye ulaşamadı. O.B. aramalarına rağmen ulaşamadığı K.Ö.'nün kendisini dolandırdığını anlayınca savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.