ASAYİŞ Haber Girişi : 12 Ağustos 2017 22:02

Kars'ta Huzur ve Asayiş Uygulaması

Kars'ta Huzur ve Asayiş Uygulaması
Kars'ta akşam 20:00 saatlerinde başlayan Huzur ve Asayiş Uygulaması ile kent genelinde sürücüler, vatandaşlar ve umuma açık işletmelerde huzur uygulaması yapıldı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tüm Türkiye ile eş zamanlı olarak Huzur ve Asayiş Uygulaması akşam saat 20:00 itibariyle Kars'ta da başladı.
Şehir Merkezi ve ana girişler dahil olmak üzere dört noktada başlatılan huzur uygulamasında çok sayıda polis ekibi görev alıyor.
Yapılan uygulamada vatandaşlar ve araçlar üzerinde sorgulama işlemleri yapılmakta olup, Kars'ta Cumhuriyet Meydanı, Azat Kavşağı, İl Özel İdare önü ve Dereiçi mevkii Taş Köprü önünde gerçekleştirilmekte. 
Trafik ekipleri araçlarda eksik evrak, emniyet kemeri ve toplu taşıma araçlarında fazla yolcu taşıma gibi kontrollerde bulunurken asayiş ekipleri ise araç arama, GBT sorgulama ve üst arama gibi asayiş çalışması sürdürdü.
Kars'ta yapılan uygulamada kent genelinde 175 araç durdurulup sorgulanırken, 180 şahsın GBT sorgusu yapıldı. Araç sürücülerinden 4 kişiye cezai işlem uygulanırken bunlardan 2 kişinin alkollü araç kullandıklarından dolayı haklarında idari işlem uygulandı.
Kent genelinde yapılan huzur ve asayiş uygulaması 22:00 itibari ile sona ererken umuma açık istirahat ve eğlence yerlerinde gece boyunca uygulama yapılacağı bilgisine ulaşıldı.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.