ASAYİŞ Haber Girişi : 11 Ağustos 2017 18:31

Kars'ta Hayvan Hırsızlarına Operasyon, 5 Gözaltı

Kars'ta Hayvan Hırsızlarına Operasyon, 5 Gözaltı
Kars'ta son zamanlarda artış gösteren hayvan hırsızlığı olaylarına Kars Polisi'nden müdahale. Tespit edilen 9 hırsızın evlerine operasyon yapılırken, 5 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada; "Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne müracaatta bulunan bir şahsın 265.000 Türk Lirası değerinde Büyükbaş Hayvan Dolandırıcılığından mağdur olduğunu ve olayı gerçekleştiren şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmesi üzerine ,ilgili birimlerce yapılan çalışmalar neticesinde Dolandırıcılık olayını gerçekleştiren ve organize eden 9 şahsın açık kimlik bilgileri tespit edilmiş ve yapılan operasyon neticesinde 5 şüpheli şahıs yakalanmıştır. Hakkında gözaltı kararı verilen 1 erkek şahıs da yapılacak işlemlerin ardından  mevcutlu olarak Adli Makamlara sevk olunacaktır." denilirken İlimizin sorunu olan Hayvan Hırsızlığı ve Hayvan Dolandırıcılığı olaylarına karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." diyerek suçlularla mücadelede kararlılığı vurgusu yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.