ASAYİŞ Haber Girişi : 14 Aralık 2017 12:55

Kars'ta Güvenlik Toplantısı Yapılıyor

Kars'ta Güvenlik Toplantısı Yapılıyor
Kars Valiliği'nde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık başkanlığında, Vali Doğan, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü'nünde katıldığı Güvenlik Toplantısı gerçekleştiriliyor.
Kars Güncel- Kars Valiliği'nde Başbakan Yardımcısı Fikri Işık başkanlığında, Vali Doğan, kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü'nünde katıldığı Güvenlik Toplantısı gerçekleştiriliyor.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık; "Kars'la ilgili yapılan çalışmalarımızı değerlendirmek, yerinde görmek ve özellikle terörle mücadele konularını ele almak, terörle mücadeleyi bir bütün olarak bugüne kadar Kars'ta yapılan bütün çalışmaları değerlendirmek ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunmak ziyaretimizin temel sebebi. Bu vesile ile Kars'ta vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz, halkımızla bir araya geleceğiz, esnaf ziyareti yapacağız ve bugün Kars'ta güzel bir çalışma yapmayı hedefliyoruz." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.