ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Ekim 2016 16:53

Kars'ta Göçük: 1 Yaralı

Kars'ta Göçük: 1 Yaralı
Kars'ın Selim İlçesi Bozkuş Köyü'nde gece saat 00:10 sıralarında bir ev çöktü. Çöken evin altında 1 kişinin kaldığının bildirilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık görevlileri ve Afad ekipleri sevk edildi.
 Kars Güncel- Konu hakkında Kars Valiliği'nce bir resmi açıklama yapıldı. Yapılan Açıklamada şöyle denildi; 
"29.10.2016 tarihinde 00:10 da 112 Acil den gelen ihbarda Kars İlimizin Selim İlçesine bağlı Bozkuş Köyünde bir evin çökmesi sonucu 1 vatandaşın göçük altında kaldığı ihbarı alınmıştır. Derhal toplanıp olay yerine; 1 araçla, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Şube Müdürü ve şubeye bağlı olan 5 kişilik Arama ve Kurtarma Ekibimiz sevk edilmiştir. Uygun olmayan hava koşullarında yer yer görüş mesafesinin sisten dolayı 3 metreye kadar düşmesine rağmen kısa sürede olay yerine ulaşan ekibimiz derhal müdahaleye başlamış ve göçük altından 50 yaşındaki Iğdır nüfusuna kayıtlı Güler ABAKAY isimli vatandaşımızı yaralı olarak kurtararak sağlık ekiplerine teslim etmiştir. Enkaz altında başka bir vatandaşın olmadığını kesinleştirdikten sonra ekibimiz olay bölgesinden ayrılmış ve kuruma dönüşlerini sağlıklı bir şekilde tamamlamıştır." şeklinde yazılı açıklama yapıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.