ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Ocak 2018 16:32

Kars'ta Gazino Cinayetlerinin Katil Zanlisi Hakim Karsisina Cikarýldi

Kars'ta Gazino Cinayetlerinin Katil Zanlisi Hakim Karsisina Cikarýldi
Kars'ta 2017 yılında iki ayrı eğlence mekanında meydana gelen ve biri Azeri Uyruklu kadın olmak üzere iki kişinin ölümüne sebep olan şahıs hakim karşısına çıkarıldı.
Kars Güncel- Kars'ta 2017 yılında iki ayrı eğlence mekanında meydana gelen ve biri Azeri Uyruklu kadın olmak üzere iki kişinin ölümüne sebep olan şahıs hakim karşısına çıkarıldı.
Meydana gelen ilk olay 04.07.2017 günü Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu Üzerinde bulunan gazinoda çıkan kavga sonucu 4 kişi yaralanmış, yaralılardan taksi şoförü B.Ü. Harakani Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayla alakalı olarak 3 kişi tutuklanmış, S.Ç. isimli şahıs ise firari olarak emniyet birimlerince aranıyordu.
İkinci olay ise 02.11.2017 günü Karadağ Mahallesi Ardahan Yolu Üzerinde bulunan gazinoda  silahla Azerbaycan uyruklu 1 bayan  şahıs öldürülmüştür. Olaydan sonra yapılan operasyonlarda olaya karışan, suç delillerini gizleyen toplam 12 şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Olayda kullanılan 1 adet tabanca ele geçirilmiş, Adli makamlara sevk edilen bir şahıs Tutuklanmış, bu olaya karıştığı tespit edilen  bir diğer şahıs da firar olarak aranmaya devam edilmekte idi.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde her iki cinayet olayının firarisi olarak aranan şüpheli şahıs S.Ç.'nin  01.01.2018 günü Saat.02.30 sıralarında eğlenmek için gelmiş olduğu gazinoda yapılan operasyon neticesinde yakalanmış, bu esnada suçlunun yakalanmasını engel olmak isteyen 15 şüpheli şahsa suçluyu kayırmaktan ayrıca işlem yapılmıştır.  Şüpheli şahıs üzerinde olayda kullanmış olduğu bir adet glock marka ruhsatsız tabanca ve bir miktar "metanfetamin" olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından özel harekat polisleri eşliğinde geniş güvenlik tedbirleri alınarak S.Ç. hakim karşısına çıkarılmak üzere Kars Adalet Sarayı'na götürüldü. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ea 36 01 Ocak 1970 02:00

    Allah her zaman emniyet güçlerimizin yardımcısı olsunAlla onları her zaman gazadan beladan korusun