ASAYİŞ Haber Girişi : 19 Ekim 2016 09:35

Kars'ta FETÖ'nün İl Ablaları Tutuklandı

Kars'ta FETÖ'nün İl Ablaları Tutuklandı
FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün Kars İl ablaları tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kars Güncel-Kars'ta Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe teşebbüsüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün Kars il ablaları tutuklandı. 
Edinilen bilgiye göre, Kars Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan FETÖ'nün Kars il ablaları K.Y.A. Trabzon'da, eski il ablası E.G., ise Bolu'da yakalandı. 
Kars'ta Fetö'nün İl Ablası olan E.G. 2008-2013 yılları arasında bu görevi yaptığını, 2013 yılından sonra ise Kars İl Ablalık görevini bu tarihe dek K.Y.A.'nın yürüttüğü bilgisine ulaşılırken, Bolu ve Trabzon'da gözaltına alınıp Kars'a getirilen il ablaları, sorgulanmak üzere Kars İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan il ablaları, Harakani Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Kars Adliyesinde hakim karşısına çıkarılan K.Y.A. ile E.G., tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.