ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ağustos 2016 00:03

Kars'ta FETÖ'cü Yarbaylar Tutuklandı

Kars'ta FETÖ'cü Yarbaylar Tutuklandı
Kars'ta 15 Temmuz Cuma gecesi yapılmak istenen FETÖ Askeri Darbe girişimi ile alakalı olarak yürütülen operasyonlarda; Bugün adliye sevk edilen 20 rütbeli askerden 12'si tutuklandı.
Kars Güncel- Edinilen Bilgiye göre 15 Temmuz FETÖ Darbe teşebbüsünün ardından yürütülen operasyonlar ile alakalı olarak yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 20 rütbeli askeri personel emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Savcılıkta ifadeleri alınan askeri personeller hakim karşısına çıkartıldı. Hakim karşısına çıkartılan ve darbe teşebbüsünde bulunan FETÖ Terör Örgütü üyesi yarbay Ferhat Akgöl, Cengiz Öz, binbaşı Eyüp Albağ, yüzbaşı Erkan Öztürk, üsteğmen Ferdi Karaşahin'inde içlerinde bulunduğu 12 rütbeli asker tutuklanarak ceza evine gönderildi. Hakim karşısına çıkan 8 asker ise mahkeme işlemlerinin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.