ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Eylül 2017 18:26

Kars'ta Fetö Operasyonu, 2 Gözaltı

Kars'ta Fetö Operasyonu, 2 Gözaltı
Kars'ta jandarma ekipleri tarafından haklarında arama ve yakalama kararı olan FETÖ/PDY üyesi oldukları iddia edilen 2 kişinin evlerine operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Jandarma Komutanlığı tarafından Kars'ın Digor ve Sarıkamış ilçelerinde FETÖ/PDY üyesi oldukları gerekçesi ile haklarında arama ve yakalama kararı olan iki kişinin evlerine operasyon düzenlendi.
Digor ilçe jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda K.A. isimli şahsın FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile Kars Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında çıkartılan arama ve yakalama kararına istinaden ikamet ettiği adreste arama yapılmış, K.A. ve üzerinde bulunan cep telefonu ve sim kart'a el konularak şahıs gözaltına alındı.

Sarıkamış ilçe jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda M.P. isimli şahsın FETÖ/PDY üyesi olduğu gerekçesi ile Kars Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında çıkartılan arama ve yakalama kararına istinaden ikamet ettiği adreste arama yapılmış, M.P. ve üzerinde bulunan cep telefonu, sim kart ve 4 adet zaman gazetesine el konularak şahıs gözaltına alındı.

FETÖ/PDY üyesi oldukları iddiası ile gözaltına alınan 2 şahıs haklarında gerekli işlemler yapılması için Kars İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri tarafından jandarma ekiplerinden teslim alınarak Kars'a getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.