ASAYİŞ Haber Girişi : 21 Ağustos 2016 15:53

Kars'ta feci kaza :1 ölü

Kars'ta feci kaza :1 ölü
Tarihi Kars Kalesi'ne çıkan yolda seyretmekte olan bir aracın şarampole uçması sonucu bir kişi hayatını kaybetti.
Kars Güncel- Edinilen bilgilere göre Kars Kalesine Dere içi Mevkinden çıkan yolda, sabah saatlerinde kaleden inerken direksiyon hakimiyetini kaybeden 36  EY  812 plakalı aracın sürücüsü 1972 Kars/Selim nüfusuna kayıtlı ve ayrıca  Kars İl AFAD Şube Müdür vekili olduğu öğrenilen Fuat Çimendağ isimli araç sürücüsü seyir halinde iken aracı şarampole yuvarlandı. 
Olayı düğün resimlerini çektirmek için alana giden gelin ve damadın görerek durumu emniyet ve 112 ekiplerine bildirdi. Kaza yerine kısa süre içerisinde çok sayıda polis, itfaiye ve 112 ekibi sevk edilirken, kaza ile alakalı Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptıktan sonra, sürücünün cesedi itfaiye ve AFAD ekiplerince araçtan çıkartılarak ambulans ile hastane morguna kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsünün abisi olay yerine gelerek savcıdan konu hakkında bilgi edindi. Hurdaya dönene aracın ağaca çarparak durduğu gözlemlenirken, savcının incelmesinden sonra araç içerisinde can veren sürücüsü araçtan çıkartıldı, hurdaya dönen araç ise oto kurtarıcılar tarafından yamaçtan aşağı indirildi. Polis ekipleri gerekli incelemeyi yaptıktan sonra araç çekiciye yüklenerek olay yerinden kaldırıldı. 
Kars Kalesi arka yolunun büyük tehlike arz ettiği, ve ölüme davetiye çıkaran bu yolun yetkililer tarafından tek bir önlem alınmaması sonucunda daha bu gidişle çok kazanın ve ölünün yaşanacağı görülüyor!








 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.