SPOR Haber Girişi : 20 Aralık 2016 23:22

Kars'ta FB, GS Taraftarları Çevik Kuvveti Ziyaret Etti

Kars'ta FB, GS Taraftarları Çevik Kuvveti Ziyaret Etti
Kars'ta İstanbul Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısına karşı gösterilen birlik ve beraberliğe bir yenisi daha eklendi.
Kars Güncel-Kars'ta bulunan Fenerbahçe ve Galatasaray takımlarını tutan taraftarlar, sosyal medya aracılığıyla bir birleriyle irtibata geçerek Çevik Kuvvet Polislerine moral ve taziye ziyaretinde bulundular.

KARS POLİSİNE TARAFTARDAN KARANFİLLİ DESTEK
Aralarında memurundan esnafına, öğrencisinden köyde yaşayan vatandaşlarında bulunduğu Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları ellerine karanfillerini alarak hep birlikte Kars İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne gelip, polislere taziye dileklerini iletip desteklerini ifade ettiler.

Tüm Türkiye'de hain terör saldırısına karşı farklı grup ve görüşlerdeki insanların adeta tek vücut olarak, devletinin milletinin polisinin yanında olduğunu gösterdi. Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftar grupları Çevik Kuvvet Şube Müdürü Yaşar Önal'a makamında ziyaret ettikten sonra görevli polislerle bir araya gelerek bir süre sohbet edip, yanınızdayız mesajı verildi.

MESAJ NET; TERÖRE LANET OLSUN!
Taraftar gruplarının ziyaretinden dolayı polislerin yaşadıkları mutluluk ve sevinç dikkatlerden kaçmazken ziyaret sonrası taraftar gruplarının vermiş olduğu ortak mesaj ise, Beşiktaş- Bursaspor maçı sonrası gerçekleşen hain saldırıda kaybedilen çevik kuvvet polisleri ve sivil vatandaşlara Allah'tan rahmet diledi.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Kars'ta da bulunan Fenerbahçe ve Galatasaraylı taraftarların da çevik kuvvet polisiyle her zaman iç içe olduğunu, "Çevik kuvvet, spor müsabakalarında en önde, olduklarını, her tür olaya karşı gerek taraftarı gerekse futbolcularımızı koruyan, bu uğurda da canlarını veren birbirinden değerli kıymetli arkadaşlarımızdır" şeklinde oldu.





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.