ASAYİŞ Haber Girişi : 22 Ağustos 2017 20:06

Kars'ta Faikbey Caddesi'nde Satırlı Kavga, 2 Yaralı

Kars'ta Faikbey Caddesi'nde Satırlı Kavga, 2 Yaralı
Kars'ta Faikbey Caddesi üzerinde meydana gelen kavgada, satır ve bıçaklar kullanıldı, olayda 2 kişi aldıkları bıçak ve satır darbeleriyle yaralandı.
Kars Güncel- Kars'ta akşam saatlerinde Faikbey Caddesi üzerinde meydana gelen kavgada, satır ve bıçaklar kullanıldı, olayda 2 kişi aldıkları bıçak ve satır darbeleriyle yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kavganın taraflarından Adem K. ile Furkan Ç. Faikbey Caddesi üzerinde karşılaştı. Aralarında geçmişte yaşanmış husumet olduğu öğrenilen şahıslar birbirlerini gördüklerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle Adem K. üzerinde bulunan bıçak ile Furkan Ç. ise üzerinde bulunan satırla birbirlerine saldırmaya başladı.
Kavganın taraflarından Adem K. göğsüne aldığı satır darbeleri ile kaldırım üzerine düşerken, satırla saldıran zanlı Furkan Ç. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Olay yerine sevk edilen ambulansla satırla yaralanan Adem K. Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılırken, polis ekipleri olay yerinde inceleme çalışması başlattı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.