KARS Haber Girişi : 15 Ağustos 2016 21:59

Kars'ta Çalışan Bir Belediye Değil Halk Var!

Kars'ta Çalışan Bir Belediye Değil Halk Var!
Kars'ta bozuk yollardan şikayetçi olan vatandaşlar bozuk yolların asfaltını kendi imkanlarıyla yapıyorlar.

Kars Güncel- Kars'ta vatandaşlar, yolların bozuk olması nedeniyle yolun bakımını kendi imkanlarıyla yapıyorlar. Kars Belediyesi'ni defalarca arayıp yolun onarılmasını istemelerine rağmen bir karşılık bulamayan vatandaşlar ve cadde üzerindeki esnaf duruma tepki gösterdi. Yolun bozuk olan kasisli kısımlarını tamir eden vatandaşlar hizmet alamadıklarını söyledi. Kars'ın en yoğun ve işlek caddesi olan ve cadde üzerinde birçok işyerinin bulunduğu Kazımpaşa Caddesi'nde ki oluşan çukurlar hakkında vatandaşlar, "Bu yola arabalarımız girmiyor. Bu yol da bir senedir böyle, yapan yok. Şehrin en önemli caddesi ve yolda büyük çukurlar var kaç zamandır yapılmıyor, herkes bu yoldan gidiyor ama , bu sorun Kars Belediyesinin umurunda değil dedi. Biz farkında olduk Allah rızası için yolu onarıyoruz.Bana bu yolu düşünmektense bu yolu yapmak daha kolay geldi. Bugün yaptım bitti" dedi.

İş yeri sahipleri tarafından kendi imkanlarıyla el arabasına yükledikleri taşları ve molozları kasislere döken vatandaşlar, malayla düzelterek yolun düzenli olması sağladı. Yaptıkları harçla yolun kasisli kısımlarını düzelten vatandaşlar, kasislere dökülen betonun kuruyuncaya kadar bozulmaması için sürücülerin dikkatini çekerek uyarıda bulundu.




 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Funda 01 Ocak 1970 02:00

    20 sene sonra bu yaz Kars a geldim yollar dışında gelişmeler gördüm.Şehir içinde ki yolların deforme oluşu ve çevrenin çöplerle görünüşü beni üzdü.