ASAYİŞ Haber Girişi : 29 Eylül 2017 12:58

Kars'ta Bylock Operasyonu

Kars'ta Bylock Operasyonu
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kars Merkezli 4 ilde FETÖ/PDY operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda şifreli haberleşme programı Bylock kullandığı iddiası ile 9 kişi gözaltına alındı.
Kars Güncel- Kars İl Emniyet Müdürlüğü FETÖ/PDY Operasyonlarına devam ediyor. Kars Merkezli 4 ilde gerçekleştirilen operasyonda terör örgütünün şifreli haberleşme programı Bylock kullandıkları iddiası ile 9 kişi gözaltına alındı.
Yapılan açıklamada; "Kars Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İlimiz ve Samsun, Sakarya, Çankırı illerinde 23.09.2017 tarihinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonlarda FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün üyeleri arasında kullandıkları kriptolu haberleşme programı BYLOCK kullanıcısı olduğu tespit edilen 9 (Dokuz) şüpheli şahıs yakalanmış olup konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir.

İlimiz genelinde suç faillerinin tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız, demokratik  hukuk  kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.