KARS Haber Girişi : 30 Aralık 2017 14:31

Kars'ta Belediye Görevlisine Tehdit

Kars'ta Belediye Görevlisine Tehdit
Kars Belediyesi'nde görevli işçiye vatandaştan, "Seni İşinden Attırırım Tehdidi"
Kars Güncel- Kars Belediyesi'nde görevli işçiye vatandaştan, "Seni İşinden Attırırım Tehdidi"

Kars'ta bir gurup hayvan sevici, dün akşam saatlerine belediye ekiplerinin sokak köpeklerini toplama çalışmalarına karşı yaptıkları engellemeler ve çalışanları tehdit etmeleri adeta konunun havyan sevgisinden çıkıp çalışan işçileri tehdide dönüştü.
Kars Belediyesi Ekipleri dün akşam saatlerinde başıboş köpekleri toplayıp küpeleme işleminin ardından kısırlaştırarak köpekleri doğaya salıverme uygulamasına karşı çıkan bir gurup hayvan severler adeta belediye işçilerini sizleri işten attıracağız diye tehditler savurduğu görüntüleri izleyenler tarafından "Kars'ta Belediye İşçisini Tehdidin adı Hayvan Sevgisi Oldu" olarak yorumlandı.
Bizler Kars Güncel olarak dünyada var olan hiçbir canlının zarar görmesini istemeyiz ama ekmeği için gece gündüz asgari ücrete çalışan bir belediye işçisinin tehdit edilmesine de karşıyız.

Kars Belediyesi'nden de Konuyla İlgili Bir Açıklama Geldi;
Kars Belediyesi Sokak hayvanlarının her türlü hastalığa karşı aşı yapılması gerekliğini açıklayarak; bu hayvanların toplatılarak hayvan barınağına götürülüp burada her türlü bakım aşı küpüleme ve kısırlaştırma işleminin gerçekleştirildikten sonra doğaya geri tekrar salıverilecektir. Kamuoyunda belediyemiz için yaratılmak istenen algı tam tersine yapmış olduğumuz işlemler hayvan sever bir belediye olduğu muzunda bir göstergesidir. 

Kaynak: www.karsolay.com



HABER VİDEOSU 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet ulçay 01 Ocak 1970 02:00

    Gerizekalıya bak okuldan çıkıp gelmiş köpek savunuyor

  • Sevda Çakmak 01 Ocak 1970 02:00

    Geçmiş yıllarda yaptıkları gibi yine presliyceklerdi galiba

  • Nesrin Çıtırık 01 Ocak 1970 02:00

    Bir yerel basın kuruluşunun, yaşanan bir soruna ilişkin yaptığı yayında hayvan severler için hayvan sevici sözünü kullanması Basın Ahlak Yasası ilkelerine aykırıdır. çünkü: b) Kişi, kurum ve sınıfları hedef tutan yazılarda kötü kelimeler kullanılamaz, onur ve şereflerine karşı haksız yayın yapılamaz. maddesi tüm basın kuruluşlarını bağlar. Bu nedenle KARS GÜNCEL i kınıyorum. Hayvan Hakları Mücadelesini ise AMATÖR REKLAM olarak gösterilmesi ise tarafsız olması gereken bir basın kuruluşuna hiç yakışmamış. Kars Belediyesinin barınağı, gerek yasaya ve gerekse yüce dinimiz İslam'ın da en önem verdiği hükmü olan MERHAMET e tamamen aykırı bir yerdir. Kısırlaştırma koşulları yok, tedavi koşulları yok, hayvanları toplanıp orada esir ediliyor. Kars Belediyesi KISIRLAŞTIRMA yapmıyor, hayvanların sayısı artıyor, vatandaş şikayet ediyor ve belediye de bunun üzerine hayvanları topluyor, ya dağa taşa ıssızlara atıyor ya da toplama açlık ve hastalık kampı barınağında esir ediyor. Ben bizzat Kars Belediyesi ile yıllardır KISIRLAŞTIRMA yapması, buna uygun merkez oluşturması için talep ediyor ve uğraşıyorum. Başkanın tercihi KISIRLAŞTIRMA YAPMA, hayvanlardan şikayet gelince topla, bir şekilde yok olsunlar. Eğer siz vicdan sahibi insanlar olarak, rabbim tarafından insan vicdanına teslim edilmiş olan bu zavallı hayvanlara bu zulmü uygun görüyorsanız, söyleyecek sözüm yok. Kars Orman Su İşleri Müdürü bizzat belediyenin bu GECE TOPLAMASI olayının yasa dışı olduğunu belediyeyi uyararak söyledi. Bu yasaya aykırılık uyarısı üzerine bu YASA DIŞI GECE TOPLAMASI durduruldu. Lütfen, Kars barınağına gidin, durumu görün. Nesrin Çıtırık Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı.. 05334458803

  • Ben Adım Bedooo 01 Ocak 1970 02:00

    Sadece güler geçerim, kendini hayvan hakları savunucusu olarak gösteren amatör reklamcılara... O köpek ler sokakta insanlara saldırıyor, çocuklari yaralıyor... O zaman nerdesiniz... Tabi sizin için çoluk çocuk mevzuuu bahis olamaz kendinizin olmadığı için... İnsanlara değer vermeyen bir yaratığın hayvanlara değer vermesi mümkün olamaz... Ekmeğinin peşindeki gariban insanları ekmeğin den edecek kadar beyinsiz ve acımasız ve aynı zamanda tuhaf bir canlı hayvanlari koruyor güya... Görüntü yu işçilerin usulsüz iş yaptığını kendisiinin hayvan hakları savunucusu olduğunu ispatlamaya çalışıyor ancak işçileri tehdit ederek suç işliyor haberi yok... Yaptığı reklamı da eline yüzüne bulastiriyor.. İşçilere çağrım bu yaratık tan şikayetçi olmalarıdır.. Adalet yerini bulsun kim kimi ekmeğin den nasıl ediyor görsün...