YAŞAM Haber Girişi : 24 Haziran 2017 14:38

Kars'ta Bayram Pazarı Yoğunluğu

Kars'ta Bayram Pazarı Yoğunluğu
Ramazan Bayramı'na bir gün kala bayram alışverişi yapmak isteyen Kars'lılar, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Bayram Pazarı'na akın etti.
Kars Güncel-Bayram öncesi son hazırlıklarını tamamlamak isteyen Kars'lı vatandaşlar Cumhuriyet Meydanına kurulan Bayram Pazarına akın etti. Bayram pazarında Ramazan'ın vazgeçilmezi olan şekerlemeler, kıyafet ve yiyecek ürünlerin yer aldığı tezgahlar Kars'lı vatandaşların hizmetinde.

ESNAF DA HALK DA MEMNUN DEĞİL

Bayram Pazarında tezgah açarak satış yapan pazar esnafı, "Bayram telaşı olması nedeniyle vatandaşlar bugün sıcak havaya aldırmadan pazara akın etti. Satışlarımızdan genel olarak memnun değiliz, aynı şekilde halkımızda memnun değil. Bunun sebebi dar gelirli ailelerin müşterimiz olması ve fiyatların yükselişte olması. Nerede O Eski Bayramlar demekten kendimizi alıkoyamıyoruz, ama yinede inşallah şehrimizde, ülkemizde bayram böyle huzur içerisinde geçer." şeklinde oldu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.