ASAYİŞ Haber Girişi : 10 Ağustos 2016 16:52

Kars'ta Askeri Kışlada Yangın Paniği

Kars'ta Askeri Kışlada Yangın Paniği
Kars 14'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığında yangın çıktı. Kars İtfaiye Müdürlüğü ekipleri olaya müdahale için olay yerine intikal ettiler.
Kars Güncel-Bugün Kars merkezde bulunan 14'ncü Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı içerisinde bir bina içerisinde yangın çıktı. Olay yerine Kars Belediyesi İtfaiye Müdürü Cemil Acay'ın koordinesinde 3 İtfaiye aracı ve 1 askeriye İtfaiye aracı olaya müdahale etti.

Edinilen bilgilere göre; Özel bir şirket tarafından yanıcı madde özelliği taşıyan Fuel-Oil yakıtlarının kesimi yapılıyor. Yapılan kesim sırasında ateş çıktığı için olay yangın köpük tüpleri ile müdahale ediliyor. Ancak yangın köpük tüplerinin o sırada bitmesi üzerine yangın kontrolden çıkarak büyümeye başladı. Müdahale edilemeyen yangına Kars İtfaiye Müdürlüğü 3 ekip ve 1 askeri İtfaiye aracı müdahale etti.

Olayda herhangi can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi. 

kars-askeriyesinde-yangin!-(1).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(2).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(3).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(4).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(5).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(7).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(10).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(11).jpgkars-askeriyesinde-yangin!-(12).jpg

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.