ASAYİŞ Haber Girişi : 01 Şubat 2017 16:38

Kars'ta 7. Kattan Atlayarak İntihar Etti

Kars'ta 7. Kattan Atlayarak İntihar Etti
Kars'ta bir vatandaş Şehitler Mahallesi Turan Çelik Caddesi Üzerinde Bulunan Sitenin 7. katından atlayarak intihar etti.
Kars Güncel- Edinilen bilgiye göre henüz kimlik bilgileri öğrenilemeyen bir erkek şahıs, öğleden sonra Şehitler Mahallesi Turan Çelik Caddesi üzerinde bulunan Işılkent Sitesinde bir apartmanın 7. katından atlayarak yaşamına son verdi. Olayı gören site sakinlerinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içerisinde 2 sağlık ekibi ve çok sayıda polis ekipleri sevk edilirken, 7. kattan atlayan erkek şahsın olay yerinde can verdiği belirlendi.
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı inceleme yaptıktan sonra intihar eden şahsın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Edinilen ve teyit edilemeyen diğer bir bilgi ise şahsın cenazesinde bıçak izlerinin olduğu ise vatandaşlar arasında konuşulan diğer bir detay.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat gün 01 Ocak 1970 02:00

    doğru haber yapın adam şeker komasına girmiş buz ları kırarken iftiracilar

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yorumunuz

  • Bahar uslu 01 Ocak 1970 02:00

    Resimin haberle alakası Yok sizi şikayet edecem

  • Havva gelekçi 01 Ocak 1970 02:00

    Bilip bilmeden haber yapmayın ozaman kardeşim ne intiharından bahsediyon sizin gibi hbercinin allah belasını veeesinn