ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Aralık 2017 14:02

Kars'ta 5 Aracın Karıştığı Trafik Kazası

Kars'ta 5 Aracın Karıştığı Trafik Kazası
Kars'ta 5 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.
Kars Güncel- Kars'ta meydana gelen trafik kazasında Şehit Yusufbey Caddesi ile GAMP Caddesi kesişiminde bulunan kavşakta Doğan K. idaresindeki 06 CKG 50 plakalı araç ile Gökmen E. 36 FS 384 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Doğan K. idaresindeki 06 CKG 50 plakalı araç önce kavşakta bulunan Gökmen E. 36 FS 384 plakalı otomobile, daha sonra ise park halinde bulunan 36 EP 210, 34 ND 0655 , ve 36 FP 431 plakalı araca çarparak durabildi.
Kazayı gören vatandaşların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine kısa süre içerisinde gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan Gökmen E.'yi ambulansla Kars Harakani Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, polis ekipleri kaza dolayısıyla karayolunu trafiğe kapattı. Gerekli inceleme ve rapor çalışmalarının tamamlanmasının ardından kazaya karışan araçlar çekici ile karayolundan kaldırıldıktan sonra yol tekrar araç trafiğine açıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.