EĞITIM Haber Girişi : 12 Aralık 2016 09:48

Kars'ta 204 Öğrenciye Eğitim Desteği

Kars'ta 204 Öğrenciye Eğitim Desteği
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şubesi Başkanı Yasin Aşkın YILDIRIM 2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde 204 öğrencinin eğitim öğrenimine destek olduklarını söyledi.
Kars Güncel-Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kars Şubesi Başkanı  Yasin Aşkın Yıldırım "2015 ve 2016 yılı içerisinde 127 öğrencimize yapmış olduğumuz burs yardımlarına bu yıl  2016 ve 2017 yılı için 77 öğrencimizi daha ilave ederek  eğitim ve öğretime büyük katkı sağladığımızı düşünüyorum, katkılarımız artarak devam edecektir."dedi.

Konuşmasına "Güçlü devlet için eğitim  şart  bir insanın başarıyı yakalaya bilmesi için kendini geliştire bilmesi eğitimle mümkündür, olmazsa olmazıdır. Vatandaşları iyi eğitim olmuş toplumlar, her zaman dünya devletleri için de saygın zengin, ilimde önde ve güçlü bir konuma sahiptir" diye devam eden Yıldırım;

Milletler eğilmek, bükülmek istemiyorlarsa eğitime ve bilime önem vermeleri gerektiğini mutluluğun ve kalkınmanın en iyi çözüm yolu olduğunu bilmelidirler. Öğrenimin yaşı yoktur her çocuk ana kucağından itibaren eğitim ve öğretim görür. Devletin eğitim ve öğretime verdiği ve vereceği önem geleceğimizin teminatı olacağını unutmayalım.

Kars ta zor koşullarda okumaya çalışan öğrencilerimize maddi ve manevi desteği sürdürmemiz gerektiğini , elimizden geldiğince desteklerimizin devam edeceğini söyleyen  Yasin Aşkın Yıldırım  şahsım ve TYSD  derneği olarak öğrencilerimizin her zaman yanında olacağımızı lafla değil yaptıklarımızla yanların da olacağımızı bir kez daha söyler saygılar sunarım" dedi.



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.